0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelmand

Betaalmethodes

Welke betaalmethodes zijn er beschikbaar?

Je kunt bij ons eenvoudig en snel afrekenen met:

 • iDEAL
 • Bancontact
 • Creditcard
 • Apple Pay
 • Klarna Achteraf Betalen
 • Zakelijk achteraf betalen op rekening via NOTYD (alleen voor zakelijke klanten)

Je weet zeker dat de betaling is gelukt wanneer het bestelbedrag van je rekening is afgeschreven én je een orderbevestiging per e-mail hebt ontvangen. Je zou de orderbevestiging binnen 60 minuten moeten ontvangen. Als je deze niet kunt vinden, controleer dan eerst de spamfolder/reclamefolder van je e-mail.

Goed om te weten
– De betaling zal worden uitgevoerd door Mollie;
– Cadeaumakers.nl is onderdeel van Beijer Projects

Kan ik op achteraf betalen / bestellen op rekening?

Ja, dat kan! Hieronder vind je alle benodigde informatie:

 

Achteraf betalen voor particulieren
Je kunt tijdens het afrekenen kiezen voor de betalingsmethode ‘Klarna Achteraf Betalen‘. Je dient al jouw gegevens in te vullen bij Klarna en je hebt vervolgens een betalingstermijn van 14 dagen of 30 dagen. Meer informatie kun je vinden op de website Klarna.com 

 

Zakelijk achteraf betalen voor bedrijven
Wil je een zakelijke bestelling plaatsen namens een bedrijf? Dan kun je tijdens het afrekenen kiezen voor de optie ‘Zakelijk achteraf betalen (via NOTYD)‘.

 

Het innen van de factuur wordt uitbesteed aan NOTYD. NOTYD is dus gemachtigd om de factuur namens Cadeaumakers te innen. 

 

Nadat jouw bestelling is verzonden, ontvang je een betaalverzoek van NOTYD. Het factuurbedrag dient dus voldaan te worden aan NOTYD. Zorg ervoor dat je de betaalreferentie van NOTYD gebruikt. 

 

 • Wat is de betaaltermijn voor ‘Zakelijk achteraf betalen op rekening’?
  Je dient het factuurbedrag binnen 30 dagen te voldoen. 
 • Zijn er kosten verbonden aan de betaalmethode ‘Zakelijk achteraf betalen via Mondu’?
  Nee, er worden geen extra kosten in rekening gebracht.
 • Aan wie moet ik de factuur betalen?
  De factuur moet je betalen aan NOTYD. Je ontvangt van hen een betaalverzoek met daarop de betaalgegevens. NOTYD is gemachtigd om de factuur te innen namens Cadeaumakers.  
 • Waarom word ik geweigerd in de checkout bij ‘Zakelijk achteraf betalen’?
  De kredietbeslissing in het afrekenproces is geautomatiseerd op basis van criteria op het gebied van kredietwaardigheid, identificatie, risico en meer. Let er bij het afrekenen op dat je de koper- en bedrijfsgegevens correct invoert. Als je nog steeds wordt geweigerd voor deze betaalmethode, dan kun je jouw aankoop gemakkelijk voltooien met een alternatieve betaalmethode in onze webshop (bijvoorbeeld met iDEAL of creditcard).
 • Ik heb een andere vraag over ‘Zakelijk achteraf betalen op rekening’
  Je kunt ons bereiken op 0226-785260. Wij staan je graag te woord!

 

Als de bestelling 10 pakketten of meer bevat, dan kun je ook via de e-mail een bestelling plaatsen en op rekening betalen. Meer informatie hierover kun je vinden op onze pagina Zakelijk bestellen of stuur een mailtje naar [email protected]

Ben je 18 jaar of ouder?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te kunnen bezoeken, omdat wij op onze website alcoholhoudende artikelen verkopen. 
nix18.png