0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelmand

Betaalmethodes

Welke betaalmethodes zijn er beschikbaar?
Je kunt bij ons eenvoudig en snel afrekenen met:

  • iDEAL
  • Bancontact
  • Creditcard
  • Apple Pay
  • Klarna Achteraf Betalen
  • Achteraf op rekening betalen via Biller (alleen voor zakelijke klanten)

Je weet zeker dat de betaling is gelukt wanneer het bestelbedrag van je rekening is afgeschreven én je een orderbevestiging per e-mail hebt ontvangen. Je zou de orderbevestiging binnen 60 minuten moeten ontvangen. Als je deze niet kunt vinden, controleer dan eerst de spamfolder/reclamefolder van je e-mail.

Goed om te weten
– De betaling zal worden uitgevoerd door Mollie;
– Cadeaumakers.nl is onderdeel van Beijer Projects

Kan ik op achteraf betalen / bestellen op rekening?
Ja, dat kan! Hieronder vind je alle benodigde informatie:

 

Voor particulieren
Je kunt tijdens het afrekenen kiezen voor de betalingsmethode ‘Klarna Achteraf Betalen’. Je dient al jouw gegevens in te vullen bij Klarna en je hebt vervolgens een betalingstermijn van 14 dagen of 30 dagen. Meer informatie kun je vinden op de website Klarna.com 

 

Zakelijk achteraf betalen voor bedrijven
Wil je een zakelijke bestelling plaatsen namens een bedrijf? Dan kun je tijdens het afrekenen kiezen voor de optie ‘Zakelijk achteraf betalen – 14 dagen’ via Biller. Zodra wij jouw bestelling hebben ingepakt en verzonden, ontvang je een betaalverzoek van Biller B.V.. Biller is gemachtigd om de vordering te innen. Je dient het bedrag binnen 14 dagen te voldoen. 

 

Heb je vragen over zakelijk achteraf betalen op rekening?
Je kunt ons bereiken op 0226-785260. We staan je graag te woord!

 

Als de bestelling 10 pakketten of meer bevat, dan kun je ook via de e-mail een bestelling plaatsen en op rekening betalen. Meer informatie hierover kun je vinden op onze pagina Zakelijk bestellen of stuur een mailtje naar [email protected]

Ben je 18 jaar of ouder?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te kunnen bezoeken, omdat wij op onze website alcoholhoudende artikelen verkopen. 
nix18.png