0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.
Over Cadeaumakers

Over ons

Wie zijn Cadeaumakers?

Cadeaumakers is wat we doen én wie we zijn. Wij maken iedere dag met veel liefde en plezier cadeaus en cadeaupakketten voor consumenten en bedrijven. 

Wij zijn Cadeaumakers: dé online cadeauwinkel voor unieke originele cadeaus. Wij hebben onze eigen Cadeaumakers-artikelen (zoals flessen wijn of broodmixen) en onze eigen cadeauverpakkingen. Daarmee stellen wij iedere dag nieuwe cadeaupakketten samen. Want origineel cadeaus maken is onze passie!

Het verhaal gaat verder...

Er is altijd wel een reden om iemand te verrassen. Om diegene te bedanken voor zijn/haar inzet, omdat er iemand jarig is of ‘gewoon’ om het leven te vieren. Maar met zoveel redenen om iets te geven, moet er natuurlijk ook iets leuks te kiezen zijn. Daar willen wij graag een steentje aan bijdragen. Wij zitten barstensvol ideeën en zijn er trots op dat wij iedere dag consumenten én medewerkers van bedrijven mogen verrassen met leuke cadeaus. 

 

Je kunt bij ons eenvoudig een cadeautje bestellen in onze webshop. Eenvoudig besteld en razendsnel in huis. En wil je als werkgever jouw personeel verrassen met een cadeau(pakket) op maat? Ook dat kan! Neem eens een kijkje op onze zakelijke pagina. 

 

PS: Wist je dat wij zijn voortgekomen uit het bedrijf Mannenbox? Nee? Neem dan gauw eens een kijkje, want dat wil je niet missen!

Originele cadeaupakketten
Cadeau-geven

Duurzaam en toekomstgericht

Sociaal verantwoord

Je hebt iets bijzonders in handen. De meeste producten en pakketten van ons eigen merk worden namelijk verpakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn mensen die vaak niet kunnen meekomen in het reguliere arbeidsproces, maar wel heel graag willen.

Door deze samenwerking kunnen zij werkervaring op doen in een veilige omgeving. Dat zorgt voor werkplezier en biedt de mogelijkheid om talenten te ontwikkelen en te ontplooien. Werkzaamheden variëren van het laagje-voor-laagje vullen van bakmixen, het etiketteren van chips tot het inpakken van complete cadeaupakketten. Zo zorgen we samen voor een wereld waarin iedereen meedoet.

Zo herken je ons
Onze merken

Cadeaumakers maakt cadeaus voor iedereen.
Dat doen we onder ons eigen merk Cadeaumakers, maar ook onder de merken The Tastery, DrankCadeaubox en Mannenbox.

Ben je 18 jaar of ouder?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te kunnen bezoeken, omdat wij op onze website alcoholhoudende artikelen verkopen. 
nix18.png