Personeelscadeaus

17+ Leuke Cadeaus voor Medewerkers

Wenskaart op maat

Mogelijk vanaf 100 stuks.

Sleeve op maat

Mogelijk vanaf 10 stuks.

Etiket op maat

Mogelijk vanaf 10 stuks.

1. Jij bent goud waard cadeaupakket

v.a. 23,50 excl. BTW

Zijn jouw collega’s goud waard en wil je hen bedanken? Ga dan voor een compleet Jij bent GOUD waard cadeaupakket. Vol lekkers voor bij de borrel! 

2. Dankjewel Cadeaubox alcoholvrij

v.a. 16,52 excl. BTW

Ben je op zoek naar een alcoholvrij bedankje voor je personeel? Ga dan voor onze cadeaubox met Dankjewel appelsap + snacks!

3. Wijnzinnig Bedrankt Cadeaubox

Bedankt wijnpakket

v.a. 16,52 excl. BTW

Soms zegt wijn meer dan duizend woorden, dus hebben we het ‘Wijnzinnig Bedrankt’ cadeaupakket gemaakt! Of je nu iemand wilt bedanken voor zijn/haar hulp, inzet of gewoon omdat diegene er altijd voor je is.

4. Harstikke Bedrankt Bierpakket

Bedankt bierpakket

v.a. 16,52 excl. BTW

Tijd om een bedankje te versturen! Geef dan onze bedankt bierpakket cadeau! In dit pakket vind je onze unieke Bedrankt bierfles met Belgisch bier en drie zakjes noten van de lokale notenbranderij, gezamenlijk verpakt.

5. Bedankt Snoeppakket

Bedankt snoep cadeau

v.a. 7,33 excl. BTW

Het Bedankt Snoeppakket een snoepmix, verpakt in een zwarte cadeauverpakking met ‘Bedankt je bent een topper’ sticker.


Kortom: een perfecte manier om iemand te bedanken!

6. Filmpakket voor thuis

Filmpakket

v.a. 16,50 excl. BTW

Een filmpakket voor thuis: een cadeaupakket dat áltijd goed wordt ontvangen! Bijna iedereen houdt wel van een film, en helemaal als je thuis vanuit je luie stoel een zelfgekozen film kunt kijken. 

7. Filmpakket door de brievenbus

v.a. 10,99 excl. BTW

Een filmpakketje voor thuis: een cadeaupakket dat áltijd goed wordt ontvangen! Dit cadaeu wordt verstuurd als een brievenbuspakketje.

8. Luxe borrelpakket

Luxe borrelpakket cadeau

v.a. 27,69 excl. BTW

Het Vrijdagmiddag Borrelpakket bevat een aantal knetter verse producten. Zo vind je in het pakket een borrelkaasje: een naturel kaasrondje van een Noord-Hollandse kaasboerderij. 

9. Teamwork Snoeppakket

Team cadeau personeel bedankje

v.a. 7,33 excl. BTW

Dit cadeautje is speciaal om het teamgevoel terug te krijgen of te versterken: een vrolijke snoepmix die je naar alle collega’s kunt toesturen per post! 

10. Luxe High Beer - Bierproeverij

Bier-proeverij-cadeau

v.a. 25,99 excl. BTW

Haal de complete beleving die je kent uit de horeca in huis. Ons exclusieve High Beer pakket is een complete bierproeverij voor thuis met unieke bieren, bijpassende hapjes, proefformulieren en uitgebreide instructies.

11. Luxe High Wine - Wijnproeverij

High Wine wijnproeverij pakket

v.a. 26,99 excl. BTW

Met dit High Wine pakket haal je de complete beleving van de horeca in huis en kun jij genieten van een professionele wijnproeverij met lekkere hapjes. Leuk (en lekker) om zelf te proberen, maar ook een top-cadeau voor de wijnliefhebber!

12. XL Filmpakket

Groot filmpakket voor thuis

v.a. 28,09 excl. BTW

Dit pakket heeft echt álles wat jij nodig hebt voor een complete filmavond bij jou thuis. Dat betekent dat wij het volledige café uit de bioscoop bij jou thuis brengen met alle hapjes en drankjes die je maar kunt bedenken bij een film.

13. Wijnzinnig Gefeliciteerd Cadeaubox

Gefeliciteerd cadeau

v.a. 16,52 excl. BTW

Soms zegt wijn meer dan duizend woorden, dus hebben we het ‘Gefeliciteerd Bedrankt’ cadeaupakket gemaakt! Of je nu iemand wilt feliciteren met zijn/haar verjaardag of het binnenhalen/afronden van een mooie opdracht.

14. Jarige Hop Bierpakket

Verjaardagspakket bier

v.a. 16,52 excl. BTW

Tijd om een verjaardagscadeau te versturen? Geef ons Jarige Hop bierpakket cadeau! In dit pakket vind je onze unieke Jarige Hop bierfles met Belgisch bier en drie zakjes noten van de lokale notenbranderij, gezamenlijk verpakt.

15. Fitness pakket

Fitness-cadeau

v.a. 16,94 excl. BTW

Wil jij jouw medewerkers een sportief cadeau geven of wil je sportieve collega’s voor een andere gelegenheid verrassen? Ga dan voor het Fitness Cadeaupakket! 

16. DIY Pizza pakket

pizza-pakket-cadeau

v.a. 16,04 excl. BTW

Pizza’s, wie houdt er niet van?! Speciaal voor alle pizza liefhebbers hebben wij een super leuk cadeaupakket ontwikkelt: de Pizza Box. Een compleet cadeaupakket met alle basisingrediënten om thuis je eigen pizza’s te maken.

17. Borrelpakket

Borrelbox

v.a. 18,99 excl. BTW

Met de Borrelbox geef je een complete borrelavond cadeau. Iedereen houdt wel van een gezellig avondje borrelen, dus dit is een cadeau dat bijna altijd goed is! 

18. Luxe wijn- choco pakket

v.a. 24,79 excl. BTW

Laat jouw medewerkers kennis maken met verrassende rode en witte wijnen van de oude en nieuwe wereld. Combineer dit vervolgens met onze onweerstaanbare chocoladebommetjes, samen in één tasting box. 

19. Koffie Brievenbuspakket

Koffiepakket brievenbus cadeau

v.a. 12,83 excl. BTW

Tijd voor een ‘bakkie’ koffie! 

 

Het koffiepakket bestaat uit een zakje koffie, een zakje fudge, een zakje chocolade spekjes, chocolade koffieboontjes en een koffielepeltje.

20. Blind Bier Proeven

Proef de bieren

v.a. 20,65 excl. BTW

Een bierproeverij is hartstikke leuk maar dit pakket brengt bier proeven naar een nieuw level. Blind bier proeven kan je in je eentje doen maar is natuurlijk erg leuk om te doen met je vrienden of familie. Weet jij alle biertjes te raden?

21. Goudstaaf Jij bent GOUD waard

Bedankt chocoladereep

v.a. 3,99 excl. BTW

Wil je jouw collega in het zonnetje zetten? Ga dan voor een goudstaaf Jij bent goud waard: een origineel chocolade bedankje! Perfect om te combineren met een persoonlijk kaartje.

22. Thee Brievenbuspakket

Thee brievenbuspakket cadeau

v.a. 12,83 excl. BTW

Een cadeaupakket voor de echte theeleut!


Dit theepakket heeft een hele leuke uitstraling en is meer dan compleet: in het pakket vindt je niet alleen lekkere thee, maar óók wat lekkers voor bij de thee! 

v.a. 27,99 excl. BTW

Cocktails zijn populairder dan ooit, en met die pakket kun je thuis 3 cocktails maken, namelijk Cuba Libre, Mojito Ginger Ale en een Gin Tonic

24. Barbecue pakket

v.a. 28,92 excl. BTW

Speciaal voor de barbecue liefhebbers hebben we 3 verschillende BBQ pakketten in ons assortiment, met alle basis-benodigdheden voor een geslaagde barbecue!

Kerstpakketten

Wil je graag een origineel kerstpakket bestellen voor jouw medewerkers? Al onze pakketten zijn zeer geschikt om te geven tijdens kerst. Het is goed om te weten dat vrijwel alle cadeaus gepersonaliseerd kunnen worden of zelfs uitgebreid met artikelen naar jouw wensen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op. 

Extra mogelijkheden:

Origineel cadeau medewerkers

Ieder personeelslid vind het fijn om zo nu en dan even in het zonnetje gezet te worden. Een onverwachts cadeau is hierin een mooi middel om je medewerkers te raken om wie ze zijn of hoe erg zij hun best doen. 

Het is onze passie om de meest originele cadeaupakketten samen te stellen zodat jij als teamlid of leidinggevende anderen een leuk moment bezorgd. 

Ruim aanbod cadeaus voor personeel

Onze naam Cadeaumakers verklapt het eigenlijk al een beetje. We zijn continue opzoek naar de leukste en meest originele cadeaus voor allerlei verschillende geefmomenten. Heb je zelf een verzoek of cadeauidee voor je medewerkers? Neem contact met ons op! We stellen graag wat voor je samen. Zo kun je bijvoorbeeld ook voor kerstpakketten bij ons terecht! 

Bekijk ook:

Veelgestelde vragen

Je kan natuurlijk alle kanten op met het zoeken van een leuk en origineel presentje. Het is ons opgevallen dat wanneer je een beleving geeft (zoals een filmpakket) dit enorm wordt gewaardeerd. Hierdoor kan jouw collega zelf bepalen wat hij of zij gaat kijken. Je geeft iets waar de ander naar uit kan kijken.

Een cadeaupakket vol lekkere drankjes en/of snacks is natuurlijk altijd goed!

Iedereen focust zich altijd op het cadeau. Is het groot genoeg, vindt iedereen wel lekker erin zit? Dit zijn natuurlijk terechte vragen maar de beweging om de ander te bedanken of te feliciteren doet al heel veel met de ontvanger.


Onze belangrijkste cadeautip bij zakelijke cadeaus:
 Maak het persoonlijk.
Door de medewerker bijvoorbeeld te bedanken voor een specifieke prestatie is het cadeau vaak een extraatje. Het feit dat jij de moeite neemt om diegene bewust te bedanken is uniek genoeg.

Je kan een cadeau persoonlijk maken door een leuk verhaaltje (met een kaartje) toe te voegen. Dat maakt een 'simpel' cadeau direct origineel.

Ben je 18 jaar of ouder?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te kunnen bezoeken, omdat wij op onze website alcoholhoudende artikelen verkopen. 
nix18.png