0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

Cadeautips voor iedereen

Het vinden van een origineel cadeau is niet altijd even gemakkelijk.

Hier vind je alle tips die je nodig hebt. 

Veel zoek- en geefplezier!

Cadeautips man

Cadeautips vrouw

Cadeau ideeën voor ieder persoon

Cadeautips voor speciale momenten

Zakelijk

Vaderdag cadeautips

Moederdag cadeautips

10 + cadeautips voor moederdag

Housewarmingcadeaus

Veelgestelde vragen

Krijg je te horen dat iemand niets wilt krijgen voor zijn verjaardag of als diegene een mooie prestatie heeft behaald? Dat is eigenlijk helemaal niet waar.

Wanneer jij diegene weet te verrassen met een cadeau dat hij niet kent en het helemaal afstemt op wie diegene is, zal hij weggeblazen worden. Zo'n cadeau hoeft ook niet duur te zijn. Juiste het persoonlijke maakt een cadeau een succes. 

Een leuk en origineel cadeau vinden is niet altijd even gemakkelijk. Wij helpen je daar graag verder mee. 

 

Op deze pagina vind je de leukste cadeau ideeën voor jezelf en cadeautips om aan iemand anders te geven. Ben je op zoek naar een cadeau voor je moeder, vader, vriend of collega? Kies de juiste categorie en bekijk alle cadeaus die wij geschikt vinden.

 

Bekijk ook onze top 10 cadeautips om te geven. 

Een uniek cadeautje vinden is niet eenvoudig, maar het wordt nog lastiger als je er eentje mag kopen voor iemand die alles al heeft.
 
Een cadeau wat het altijd goed doet is ons filmpakket! Er worden altijd nieuwe films toegevoegd dus diegene die alles al heeft hoeft zich niet te vervelen.

Onze top 10 cadeau ideeën om te geven

 1. Borrelbox – Gezellig samen borrelen
 2. Wijnproeverij voor thuis of Bierproeverij voor thuis
 3. Filmpakket voor thuis 
 4. High Tea brievenbuspakket
 5. Fitness pakket
 6. Pathé brievenbuspakket met een persoonlijk kaartje
 7. BBQ pakket
 8. Doe het zelf Pizza pakket
 9. Wijnzinnig Bedrankt cadeaubox‘ of ‘Harstikke Bedrankt bierpakket
 10. Smaaktest bierpakket

Overige cadeautips

Naast onze cadeau zijn er nog vele andere leuke manier om iets te geven. Denk bijvoorbeeld in de vorm van een beleving.

 

Hieronder nog een aantal tips:

 

 • Erlebnis-cadeau: Een cadeau waarbij de ontvanger een unieke ervaring krijgt, zoals een ballonvaart, een rondvlucht in een vliegtuig, een spa-behandeling of een culinaire workshop.
 • Persoonlijk cadeau: Een cadeau dat speciaal voor de ontvanger is gemaakt, zoals een portret of een fotocollage, een handgemaakt sieraad of een gepersonaliseerde fles wijn.
 • Avontuurlijk cadeau: Een cadeau waarbij de ontvanger de mogelijkheid krijgt om iets nieuws of spannends te ondernemen, zoals een bungeejump, een skydive, een survivalweekend of een raftingtocht.
 • Cadeau voor thuis: Een cadeau waar de ontvanger thuis van kan genieten, zoals een mooie plant, een luxe badtextiel set, een design woonaccessoires of een elektrisch kookapparaat.
 • Cadeau voor reizigers: Een cadeau voor mensen die graag reizen, zoals een reisgids, een wereldkaart, een handige reisaccessoire of een cadeaubon voor een hotel of vlucht.
 • Cadeau voor de creatieveling: Een cadeau voor mensen die houden van creatief bezig zijn, zoals een schilder- of boetseer set, een handlettering cursus of een 3D-printer
 • Cadeau voor de muziekliefhebber: Een cadeau voor mensen die van muziek houden, zoals een gitaar, een DJ-set, een concertkaart of een streaming abonnement.

 • Cadeau voor de natuurliefhebber: Een cadeau voor mensen die van de natuur houden, zoals een wandelgids, een verrekijker, een kampeerset of een abonnement op een natuurmagazine.

Onthoud dat een origineel cadeau niet per se duur hoeft te zijn. Belangrijker is dat het cadeau vanuit uw hart komt en speciaal is voor de ontvanger. Denk goed na over de persoon voor wie u het cadeau koopt en wat zijn of haar interesses zijn. Zo zorgt u ervoor dat u een cadeau kiest dat echt gewaardeerd zal worden.

Ben je 18 jaar of ouder?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te kunnen bezoeken, omdat wij op onze website alcoholhoudende artikelen verkopen. 
nix18.png